Teleteksti
Ekonomi

ATK jep një lajm të mirë për bizneset

atk-jep-nje-lajm-te-mire-per-bizneset

ATK zgjat afatin për deklarimin dhe pagesën e tatimeve

Administrata Tatimore e Kosovës njofton se ka zgjatur afatin për deklarimin dhe pagesën e tatimeve, si dhe deklarimin e pasqyrave financiare, ashtu siç kërkohet me legjislacionin tatimor dhe Ligjin për Kontabilitet, Raportim Financiar dhe Auditim.

Sipas ATK-së, deklarimet dhe pagesat e bëra deri në afatin e publikuar, nuk i nënshtrohen ndëshkimeve të përcaktuara në legjislacionin tatimor në fuqi, përcjell Telegrafi.

Për të gjitha llojet e tjera të tatimeve dhe kontributeve, afati për deklarim dhe pagesë mbetet ashtu siç është i përcaktuar me legjislacionin tatimor.

Loading...

Në fund, ATK inkurajon të gjithë tatimpaguesit, të cilët nuk kanë vështirësi financiare, të vazhdojnë me përmbushjen e detyrimeve tatimore brenda afatit të rregullt ligjor.

Tjera nga rubrika

KEDS i le pa rrymë këto pjesë të Kosovës ditën e Bajramit

Teleteksti

LDK flet për programin e Qeverisë Kurti për ekonomi: I zbrazët, pa shifra

Teleteksti

Punëtorët e Trepçës bojkotojnë punën, kërkojnë pagat e tyre

Teleteksti

Ish ministrja Bajrami: Publikimi i listës së bizneseve përfituese nga ministri Murati prodhoi vetëm urrejtje

Teleteksti

Kosovarët morën 1.5 miliard euro kredi gjatë pandemisë

Teleteksti

Gastronomët paralajmërojnë protesta

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë