Teleteksti
Ekonomi

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve vizitoi njësitë prodhuese të korporatës

bordi-i-perkohshem-i-drejtoreve-vizitoi-njesite-prodhuese-te-korporates

Sot, me dt: 17.09.2020, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve të KEK sh.a. ka Vizituar Termocentralin Kosova A (TC-A), Divizionin e Prodhimit të Qymyrit (DPQ) dhe Termocentralin Kosova B (TC-B).

Gjatë vizitës, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve është njoftuar nga menaxhmentet dhe punëtorët e divizioneve përkatëse me ecurinë e punëve ditore por edhe me sfidat me të cilat ballafaqohen divizionet prodhuese të korporatës.

Nga ana tjetër, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve ka falënderuar të gjithë stafin e divizioneve përkatëse të prodhimit duke i cilësuar ata si asetin më të çmueshëm të korporatës. Më tej, Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve ka shprehur gatishmërinë për të përkrahur të gjitha projektet dhe kërkesat e tyre të cilat janë në përputhje me legjislacionin dhe rregulloret e brendshme në fuqi.

Tjera nga rubrika

Këto janë të gjitha vendimet që u morën në mbledhjen e sotme të Qeverisë

Teleteksti

Punëtorët e Telekomit mbesin pa paga pas bllokimit të llogarive nga Devollët, paralajmërojnë grevë

Teleteksti

Përfituesit e asistencës sociale, Ministria e Financave jep lajmin e shumëpritur

Teleteksti

“Nëse Kosova mbyllet përsëri, ekonomia do të kolapsojë”

Teleteksti

Biznesi i Kosovës lider në Portin e Durrësit

Teleteksti

Pas bllokimit të llogarive, Hoti takohet me Bordin dhe Menaxhmentin e Trepçës dhe Sindikatën e Telekomit

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë