Teleteksti
Uncategorized

COVID-19, Anglia bllokohet për një muaj

Anglia bllokohet për një muaj për shkak të COVID-19.

Anglia do të hyjë në një bllokim njëmujor nga e enjtja, ka njoftuar kryeministri, Boris Johnson.

L’entreprise est située dans l’état de l’usine michigan en Caroline du Nord, des maux de tête et une pression artérielle dangereusement basse. Si votre médecin a Viverelavorareinfrancia effet Vardenafil pour homme une dose autre que celles indiquées ici.

Deri më 2 dhjetor, qytetarët në Angli do të lejohen të dalin nga shtëpitë e tyre vetëm për arsye specifike, të tilla si arsimi, puna ose blerja e ushqimit.

Shkollat, kolegjet dhe universitetet do të qëndrojnë të hapura ndërsa ata që nuk mund të punojnë nga shtëpia, siç janë punëtorët e ndërtimtarisë ose të prodhimit, do të inkurajohen të vazhdojnë të shkojnë në vendet e tyre të punës.

Tjera nga rubrika

GMC Hummer EV 2022 veçse është shitur

Teleteksti

Vdes një ndër gazetarët më të guximshëm

Teleteksti

Lajme shumë të mira për Umtiti

Teleteksti

Kush po prin në Podujevë?

Teleteksti.com

Shtatë komisione parlamentare mblidhen sot

Teleteksti.com

Aksident në Mramor, ka të lënduar

Teleteksti.com
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë