82.96 F
New York
June 27, 2019
Europe

Gjërat të cilat femra i bën kur asgjë nuk ndien ndaj jush

Shumë e vrazhdë, por edhe shumë e vërtetë!

Këto janë disa gjëra të cilat femrat i bëjnë kur më nuk u pëlqeni, transmeton Telegrafi.Nuk komunikoni si më parë

Më parë keni komunikuar normalisht, ndërkaq tani nuk inicion kurrfarë teme dhe tregon sikur bash edhe nuk çan kokën rreth kësaj.

Arsyetimet

Kur dëshironi të dilni me të, do të gjejë ndonjë justifikim në mënyrë që t’ju refuzojë. Më parë mezi ka pritur, ndërsa tani jo.

Nuk ka humor të mirë

Kur është në afërsi tuajën, në vend që të jetë në humor të mirë, ajo është nervoze dhe çdo gjë e pengon. Disa gjëra të cilat i bëni atë e bëjnë nervoze, ndërsa më parë nuk e kanë penguar. Nëse nuk është në SPM (stres paramenstrual), pyeteni veten pak.

Katër karakteristika për stil sensacional të jetës në Linda Premium Residence

Është e heshtur

Në të shumtën e rasteve hesht dhe vërtet mund ta vëreni që diçka nuk është në rregull. Bisedoni me të që të shihni se çfarë e mundon.

Nuk kujdeset për ju si më parë

Më herët është interesuar për ju, për ndodhitë tuaja, ndërsa tani disa gjëra as që i vëren. Fokusohet më shumë në gjërat e veta.

Nuk i ndan ndjenjat e veta me ju

Më herët do t’ju kishte thënë se si ndihet, çfarë po i ndodh, ndërsa tani ju mban larg gjithë këtyre gjërave. /Telegrafi/

Related posts

Trade tensions send top German stock index to six month low

Teleteksti.com

LAJM I MADH / Xheison bëhet me shtëpi të re, ky njeri ia dhuroi

Teleteksti.com

Gresa e Shyhretes e veshur plot stil, vëmendjen merr çanta e saj ‘firmato’

Teleteksti.com

Leave a Comment