Teleteksti
Ekonomi

Gjest i mirë, një furrë jep nga 5 bukë në ditë për 400 familje kosovare në nevojë

gjest-i-mire,-nje-furre-jep-nga-5-buke-ne-dite-per-400-familje-kosovare-ne-nevoje

Një gjet i madh nga një furrë në komunën e Ferizajt.

Përfaqësuesit e furrave në Komunën e Ferizajit, kanë marrë inciative për t’i furnizuar me nga pesë buke në ditë familjet në nevojë.

Loading...

Njëri nga përfaqesuesit për Dukagjini ka thënë se kjo inciativë do të vazhdojë për 30 ditë.

“Jemi bashkangjitur t’i ndihmojmë familjet në nevojë nga pesë bukë në ditë për 400 familje në nevojë për 30 ditë të ardhshme”, kanë thënë furrtarët.

Sa i përket panikës rreth rezreva të miellit përfaqësuesit kanë thënë se nuk ka vend për panikë.

“Komuna na ka siguruar që do të ketë por kemi edhe ne. Jemi të furnizuar nuk ka kurçfarë panike”, thonë furrtarët.

Loading...

Tjera nga rubrika

Ministria e Bujqësië njofton se a ka në Kosovë miell dhe grurë të mjaftueshëm

Teleteksti

Ja çka përfshinë vendimi për heqjen e taksës 100 për qind dhe vendosjen e reciprocitetit me Serbinë (Dokument)

Teleteksti

KEK në mesin e institucioneve që janë në ballë të përpjekjeve në kohën e gjendjes emergjente për shkak të përhapjes së virusit Korona

Teleteksti

Rreth 200 milionë euro rrezikon t’i jumbë Kosova

Teleteksti

Bordi aprovon kërkesen e menaxhmentit, nga 300 euro shtesë për punëtorët, por jo edhe për menaxhmentin

Teleteksti

Rukiqi: Ekonomia e Kosovës po dëmtohet nga 10 milionë euro në ditë për shkak të COVID 19

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë