Teleteksti
Ekonomi

Informacion i ri, shtohen edhe disa fluturime nga Aeroporti ”Adem Jashari”

informacion-i-ri,-shtohen-edhe-disa-fluturime-nga-aeroporti-”adem-jashari”

Që nga data 13 mars në Kosovë u konfirmuan rastet e para të prekur me COVID-19.

Si pasojë e kësaj Qeveria e Kosovës ndërmori një sërë masash për parandalimin e përhapjes së këtij virusi.

Loading...

Ndër to edhe zvogëlimi i numrit të fluturimeve përmes aeroportit të Prishtinës ”Adem Jashari”.

Por gjatë kësaj jave do të realizohen disa fluturime nga Prishtina për në Zvicër, Gjermani dhe Suedi.

Informacioni i plotë nga Aeroporti Ndërkombëtar i Kosovës, ”Adem Jashari”:

INFORMACION I RI!!!!

Janë shtuar edhe dy fluturime në nisje më datë 4 dhe 5 Prill 2020 !!!!
Fluturimet e planifikuara për javën që vie janë si vijon:

1 Prill 2020/Dy fluturime

GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:20) CHAIR
GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 18:20) CHAIR

3 Prill 2020/Një fluturim
GM6143 Prishtinë – Malmo (ora 11:35) CHAIR

4 Prill 2020/Dy fluturime

EW5703 Prishtinë – Dusseldorf (ora 15:00) EUROWINGS
GM6075 Prishtinë – Basel (ora 11:45) CHAIR

5 Prill 2020/Një fluturim

GM6043 Prishtinë – Zurich (ora 11:45) CHAIR

Për ndonjë ndryshim eventual në nisjet e planifikuara, ju lutemi të jeni në kontakt me kompanitë ajrore apo përfaqësuesit e tyre.

VEMENDJE:
Fluturimet do të operohen me udhëtarë vetëm në shkuarje.

Loading...

Tjera nga rubrika

16 kamionë hyjnë nga Serbia me dokumente ‘Republika e Kosovës’

Teleteksti

Rreth 67 mijë kërkesa për shtyrje të kësteve të kredive

Teleteksti

Pas hapjes së pikave kufitare Dogana realizoi të hyra prej 3.7 milionë euro

Teleteksti

Kriza me koronavirus, bie qarkullimi i bizneseve për rreth 45%

Teleteksti

Ky është kushti i Kosovës për lejimin e mallrave nga Serbia

Teleteksti

Rreth 2500 punëtorë të KEK-ut nënshkruajnë peticion, kërkojnë kthimin në punë të Njazi Thaçit

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë