Teleteksti
Ekonomi

KEDS deklarohetpër mungesën e energjisë elektrike në lagjen “Bregu i Diellit”

keds-deklarohetper-mungesen-e-energjise-elektrike-ne-lagjen-“bregu-i-diellit”

Që nga dje, banorët e lagjes “Bregu i Diellit” në Prishtinë po ballafaqohen me mungesën e energjisë elektrike.

Banorët në atë pjesë janë duke u ankuar për shkak që ka më shumë se 12 orë që nuk kanë energji elektrike.

Ndërsa, KEDS-i, përmes një postimi në Facebook, ka njoftuar se aktualisht e kanë të pamundur furnizimin me rrymë elektrike në këtë lagje për shkak që ka të bëjë me një defekt që është në përgjegjësi të KOSTT-it.

“KEDS njofton se në një pjesë të lagjes Bregu i Diellit të Prishtinës ka defekt që po paraqitet në një trafo të KOSTT’it. KEDS është duke e bërë maksimumin për ti furnizuar konsumatorët me energji elektrike edhe të asaj pjese. Por, ajo trafo e KOSTT’it po e bën të pamundur furnizimin. Ekipet tona kanë qendruar aty gjatë gjithë natës dhe vazhdojnë të jenë aty duke e bërë maksimumin që të rikthehet energjia elektrike sa më shpejt të jetë e mundur. Por, pasi bëhet fjalë për ndërprerje që po shkaktohet në pjesën që është në përgjegjesi të KOSTT’it, aktualisht e kemi të pamundur furnizimin për atë pjesë”, thuhet në njoftimin e tyre.

Loading...

Gazeta Express ka kontaktuar edhe me zëdhënësen e KOSTT-it, Zana Bajramin, e cila tha se pengesat në furnizim me energji elektrike në lagjen “Bregu i Diellit” në Prishtinë janë si pasojë e rritjes së konsumit gjë që ka ndikuar në paraqitjen e disa defekteve .

Bajrami nuk tregoi se kur banorët e kësaj lagjeje do të furnizohen me energji elektrike dhe për këtë thotë se duhet të kontaktohet me KEDS-in.

Tjera nga rubrika

Shell Kosova ju uron Festën e Flamurit të gjithë Shqiptarëve

Teleteksti

Shpend Ahmeti jep 400 mijë euro për fermerët që pësuan dëme nga të reshurat

Teleteksti

Këto lagje të Prishtinës do të mbesin pa rrymë nga ora 09:00 deri në ora 21:00

Teleteksti

KEDS sërish do t’i lë në terr Prishtinën dhe komunat tjera

Teleteksti

Milionat që nuk sollën dritë

Teleteksti

Ministri Reçica mbështet qytetarët dhe bizneset me pajisje të nevojshme

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë