Teleteksti
Ekonomi

KEDS le në terr një pjesë të Prishtinës

keds-le-ne-terr-nje-pjese-te-prishtines

Një pjesë e Prishtinës pa energji elektrike, KEDS: Së shpejti rikthehet furnizimi

Si pasojë e një avarie në daljen Velania, konsumatorët e lagjes Velania dhe një pjesë të Lagjes Muhaxherëve në Prishtinë janë pa energji elektrike.

“Ekipet janë në terren duke punuar në sanimin e defektit të paraqitur dhe shumë shpejt pritet të rikthehet energjia për konsumatorët e afektuar”, kanë thënë zyrtarët e KEDS duke kërkuar mirëkuptim nga konsumatorët.

Tjera nga rubrika

Vlera e Bitcoin-it arrin nivel rekord

Teleteksti

Reagojnë gastronomët: Masat e reja krijuan një eksport të parasë dhe import të virusit

Teleteksti

Rritën çmimet e konsumit, ranë vetëm çmimet e perimeve

Teleteksti

16 punëtorë hubën jetën në vendin e punës gjatë vitit të kaluar

Teleteksti

Si pasojë e pandemisë humben vendet e punë rreth 40 mijë kosovarë

Teleteksti

ATK jep një lajm të mirë për bizneset

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë