Teleteksti
Ekonomi

Ministri i Tregtisë në mbështetje të prodhimeve vendore, kërkon që në procedurat e tenderimit ta fusin si kriter prodhimin vendor

ministri-i-tregtise-ne-mbeshtetje-te-prodhimeve-vendore,-kerkon-qe-ne-procedurat-e-tenderimit-ta-fusin-si-kriter-prodhimin-vendor

Krasniqi në mbështetje të prodhimeve vendore, kërkon që në procedurat e tenderimit ta fusin si kriter prodhimin vendor.

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, sot edhe zyrtarisht me një ftesë publike ka kërkuar nga institucioneve e vendit që t’i mbështesin prodhimet vendore dhe në procedurat e tenderimeve ta fusin si kriter prodhimin vendor, gjithmonë në pajtim me ligjet në fuqi.

Krasniqi në një shkrim të publikuar në llogarinëne tij në “Facebook”, ka thënë se që kur ka marrë pozitën e ministrit të MTI-së është zotuar dhe angazhuar në mbështetje të prodhuesve vendor.

Postimi i plotë i Vesel Krasniqit:

Loading...

Prodhimet vendore duhet mbështetur me veprime konkrete.

Që kur kam marrë pozitën e ministrit të MTI-së jam zotuar dhe angazhuar në mbështetje të prodhuesve vendor.

Pas takimeve të shumta që kam pasur me përfaqësues të bizneseve, Odave Ekonomike dhe shoqata të ndryshme, sot edhe zyrtarisht me një ftesë publike kërkojë nga institucioneve e vendit që t’i mbështesin prodhimet vendore dhe në procedurat e tenderimeve ta fusin si kriter prodhimin vendor, gjithmonë në pajtim me ligjet në fuqi.

Tjera nga rubrika

Gjysma e qytetarëve do të mund të tërheqin nga Trusti mesatarisht vetëm 31 euro

Teleteksti

Kur do të bëhen me pagesë autostradat e Kosovës?

Teleteksti

Bordi i Përkohshëm i Drejtorëve vizitoi njësitë prodhuese të korporatës

Teleteksti

Të kujt janë pronat në Kosovë?

Teleteksti

Klubi i Prodhuesve kërkon heqjen e testeve PCR në kufi me Maqedoninë e Veriut

Teleteksti

Një miliard euro kanë humbur bizneset që nga fillimi i pandemisë

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë