Teleteksti
Ekonomi

Njoftim i rëndësishëm i ATK-së për tatimpaguesit

njoftim-i-rendesishem-i-atk-se-per-tatimpaguesit

ATK: Paguaj tatimin bazë, përfito nga shlyerja e interesit.

Administrata Tatimore e Kosovës njofton se me hyrjen në fuqi të Ligjit për Rimëkëmbjen Ekonomike, tatimpaguesit që kanë obligime të papaguara ndaj ATK-së, mund të përfitojnë nga falja e interesit.

“Të gjithë personat fizikë dhe juridikë, të cilët kanë obligime tatimore të papaguara ndaj ATK-së për periudhat Janar/2020 deri Dhjetor/2020, mund të përfitojnë nga falja e interesit, me kusht për periudhat e lartcekura të kryejnë pagesën e plotë të tatimit bazë (kryegjësë) deri më 31 Dhjetor 2020”.

“Vetëm tatimpaguesit të cilët shfrytëzojnë këtë mundësi dhe përmbushin detyrimin e kërkuar brenda periudhës ligjore deri me 31 Dhjetor 2020, do të përfitojnë nga falja e interesit”, thuhet në njoftimin e ATK-së.

Loading...

Tjera nga rubrika

Devollët ua mësyjnë tenderëve të KEK’ut

Teleteksti

Aplikimi në Trust, pas kaq ditësh do iu dalin paratë në xhirollogari

Teleteksti

Ja çka nevojitet për të aplikuar për 10% e Trustit

Teleteksti

Asnjë cent në Trust nuk e kanë mbi 150 mijë punëtorë të sektorit privat, punuan pa kontrata

Teleteksti

Kur nis aplikimi për 10% e Trustit dhe kush përfiton

Teleteksti

Qeveria sot del me detaje rreth tërheqjes së 10 përqindëshit nga Trusti

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë