Teleteksti
Auto&Tech

Përdoruesit të gëzuar, WhatsApp bëhet si Snapchat

perdoruesit-te-gezuar,-whatsapp-behet-si-snapchat

Lajm i mirë për përdoruesit e WhatsApp, bëhet si Snapchat.

Aplikacioni WhatsAp po punon për një veçori sekrete të vetëshkatërrimit, që fshin fotot dhe videot nga telefoni i marrësit.

Normalisht do të duhej ta bënit manualisht, por tipari i ri do t’ju lejojë të caktoni një skadim automatik, si Snapchat.

Quhet “media në skadim” dhe do të “heq” imazhin pasi marrësi të ketë parë imazhin dhe të dalë nga biseda.

Loading...

Kjo do t’ju ndihmojë të mbani private fotot dhe videot tuaja, në vend se ato të lundrojnë në WhatsApp për gjithë përjetësinë.

“Kur përdoruesi vendos të dërgojë një media që skadon – imazhe, video dhe GIF – media do të zhduket në telefonin e marrësit, sapo ai të largohet nga biseda.”

Ju do të jeni në gjendje të aktivizoni funksionin duke shtypur një buton të ri pranë kutisë së mesazheve.

Imazhi do të zhduket plotësisht, megjithëse marrësi do të paralajmërohet para se të largohet nga biseda.

WhatsApp tashmë thuhet se po punon për një tipar të ngjashëm të vetë-shkatërrimit edhe për tekstet.

Tjera nga rubrika

Këto janë veçoritë kryesore të BMW 4 2020

Teleteksti

Keni dilema? Ja cilin iPhone duhet të blini

Teleteksti

Detajet e modeleve të reja iPhone 12

Teleteksti

Kompjuteri që lexon mendjen e njeriut

Teleteksti

Këto janë modelet më të reja sportive të Mercedes

Teleteksti

Mund të prezantohet një iPhone 12 Mini

Teleteksti
Agjencia e lajmeve "TELETEKSTI"
www.teleteksti.com - adresa e saktë